Стойчо Младенов: Колкото повече отбори в борба за титлата, толкова по-добре

Оперативният директор на ЦСКА 1948 заяви, че не дава съвети на Тодор Янчев

Оперативният директор на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов говори за младия наставник на "червените" Тодор Янчев, както и какви са целите пред клуба до края на кампанията.

Младенов пожела много успехи в треньорската професия на доскорошния си помощник Янчев и изрази задоволството си от все по-силно навлизащата вълна от млади български специалисти.

"Тепърва ще придобиваме впечатления от Тодор Янчев като треньор. Той направи една голяма кариера като състезател и сега му пожелавам същото и като треньор. Аз обикновено избягвам да давам съвети, но, разбира се, ако дойде при мен с конкретен въпрос, бих му помогнал. Той има потенциал да стане много добър старши треньор", заяви Младенов пред БНТ.

"Много е радостно, че такива млади треньорски имена навлизат в българския футбол (Станислав Генчев, Христо Янев, Владимир Манчев и други). Аз съм сигурен, че разполагат с нужните качества и знания да тласнат българския футбол в положителна насока. Убеден съм, че някои от тях в един момент ще водят и националния отбор", допълни легендата на ЦСКА.

Стойчо Младенов разкри още, че за него място в евротурнирите е напълно постижима цел за ЦСКА 1948, но добави, че тима го очакват тежки мачове, първият от които срещу ЦСКА - София идната неделя (12 март).

"Място в евротурнирите е постижима цел, но нека да не забравяме, че ни очакват тежки мачове. Отборът ни разполага със сериозен потенциал и смятам, че ще се справи с напрежението, когато то дойде. Разполагаме с добри футболисти и добър треньор, който вярвам, че ще се справи", заяви оперативният директор на ЦСКА 1948.

Още от Интервютa

"Срещнахме силен противник", каза той след контролите с Полша

Вижте подробности

Селекционерът на Италия коментира загубата от Англия

Президентът на БФВ с интервю преди Общото събрание

„Искахме да намерим още един противник за контрола, но не успяхме“

Вижте първите му думи като треньор на Хебър

Вижте интервю със Зейн Ноулс

Вижте интервю на Стефан Савич

„Допуснахме леки голове, оставам с горчив привкус“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки