Мейуедър и Пакяо отново излизат един срещу друг на ринга

Вижте подробности

Флойд Мейуедър и Мани Пакяо отново ще се изправят един срещу друг на боксовия ринг, но този път със съотборници като част от отборна битка. Двамата ще участват в събитие на Misfit Boxing и новия отборен бокс, който набира популярност в Англия. Мейуедър ще е в тим с шефа на Misfit Boxing KSI, а филипинската звезда ще бъде в отбор със Salt Papi.

Когато Мейуедър и Пакяо се срещнаха през 2015 г и двамата бяха едни от най-добрите боксьори в света. Непобеденият Мейуедър беше този, който излезе на върха, в битка, която не успя да оправдае очакванията като бокс, но бе една от най-скъпите в историята. 

През годините се говореше много за потенциален реванш, дори след като Парите се оттегли след победата си над Конър Макгрегър, но това така и не се случи. Мейуедър, който е с рекорд 50 победи и нито една загула се премести в света на демонстративните битки, побеждавайки хора като Deji и Логан Пол.

Миналият месец той победи Арън Чалмърс в битка, която не привлече нужното внимание. Въпреки тази липса на интерес, американецът може да се върне в Лондон скоро, за да се изправи срещу Пакяо в боксова битка.

Флойд ще си партнира с KSI, a Пакиао с Salt Papi. Новината не спира да гърми в социалните мрежи, като в момента страните преговарят. Предстои да видим какво ще стане, но едва ли ще е трудно да се организира такъв сблъсък, който може  да им донесе милиони.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки