Съпругата на Дани Алвеш с трогателни думи за раздяла

Вижте подробности

Съпругата на Дани Алвеш с трогателни думи за раздяла
Последните месеци са най-трудните в живота на Хоана Санс, съпругата на обвинения в изнасилване Дани Алвеш. Докато футболистът чака присъдата си в затвора, любимата му жена взе решение да се сбогува с него и да затвори етап от живота си.

Хоана, която е известен инфлуенсър, публикува в социалните мрежи разтърсваща изповед, написана на ръка, в която излива душата си. В нея тя разкрива "ужасните месеци", през които е преминала, след като съпругът й бе обвинен от момиче в изнасилване.
 
„От малка пиша за чувствата си, а не говоря. Така изразявам себе си, предполагам, защото съм единствено дете. Каквото и да е, добре ми се отразява. Бих искала редовете, написани тук, да са за любов и щастие, но не е така. Бяха ужасни месеци, най-трудните в живота ми, защото се сблъсках с много бури - мрачни и болезнени.

Чувството за изоставеност и самота отново чука на вратата ми. Имам хиляди "защо" без отговор. Избрах човек, който беше перфектен в моите очи за партньор в живота ми. Той винаги беше до мен, когато имах най-голяма нужда от него. Винаги ме подкрепяше във всичко, винаги ме караше да израствам, винаги беше любящ и внимателен... Толкова ми е трудно да приема, че този човек ме разби на хиляди парчета... Мисля, че ще ми отнеме години живот да се събера.
 
Аз съм невероятен човек, защото съм трудолюбива, независима, интелигентна, внимателна, привързана, забавна, вярна. Толкова човек, че въпреки всичко, което ми причини, аз все още го обичам и винаги ще го обичам. Който казва, че любовта се забравя, се заблуждава или не е обичал истински.
 
Но аз обичам себе си, уважавам себе си и се ценя много повече. Прощаването ме облекчава, така че запазвам магията и затварям етап от живота си, започнал на 18.05.15. Благодарна съм за възможностите и уроците, които животът ми дава. Колкото и да са трудни, аз съм силна жена, която преминава към следващия етап от живота си", написа Хоана Санс.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки