Варна ДКС с бронз от Балканиадата по снежен волейбол

Вижте подробности

Състезателките на Варна ДКС Елизабет Късаджикова и Веселина Коцева, заедно с Ива Барганска, като първи отбор на България, спечелиха бронзовите медали от първото Балканско първенство по снежен волейбол.

Успехът е още по ценен, тъй като е постигнат без никаква подготовка на сняг и без резервен играч. Надпреварата се проведе под връх Перелик в Родопите при 2000 м надморска височина и при отлична организация от страна на домакините – Община Смолян.

В първата среща тежките атмосферни условия попречиха на националките ни да се справят с Румъния, а след това отстъпиха драматично и на шампионките от Турция. В спора за трето място те надиграха с 2-0 гейма втория тим на България. Със спечелените точки за европейската ранглиста националките ни ще имат възможност да участват в още турнири, в този набиращ популярност нов спорт.

При мъжете историческа първа титла след три поредни победи завоюва първия отбор на България в състав: Георги Фисински, Никола Лазаров и Вилиан Хаджиев. Призьорите получиха купи, медали и предметни награди от адм. директор на БФ волейбол – Станислав Николов и промоутъра на надпреварата.

Още от Любопитно/Жълто

Вместо да се ядоса, легендата на Манчестър Юнайтед позира с усмивка

Вижте подробности

Привърженикът падна от трибуните в Буенос Айрес

Вижте подробности

Вижте подробности

Наследничката на легендарния шампион се врече във вярност със състезател по конна езда

Българският национал използва ваканцията си, за да гледа тенис

Множество юноши, треньори и фенове се събраха пред паметника на клубния патрон

Гарбине Мугуруса е двукратна шампионка в Големия шлем

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки