Топфенът на Пирин Капчин: Трябва обединението в името на клуба! Пирин е емблема на Благоевград!

Той очевидно не е доволен от създалата се неяснота около тима

Най-известният фен на Пирин Благоевград и председател на фенклуба на отбора Константин Капчин отново изригна с пост в социалната мрежа FACEBOOK.

Той е продиктуван заради факта, че около отбора има тотална неяснота, която запалянкото е обяснил детаилно в това, което е написал.

Капчин призова за единство в благото на Пирин и иска най-после ситуацията около отбора да се изясни.

Прилагаме текста от неговия пост без редакторска намеса

"Историята не трябва да се повтаря. Цял ден ми звъни телефона с въпроси и информация за Пирин и случващото се. Ситуацията е следната, има реални хора желаещи да вземат клуба, чиито намерения изглеждат прекрасни, но има несигурност към тях и това е нормално. Имаме ново ръководство в лицето на Общината Кирил Стойков, Наско Дафинов и Станко Йовчев, за когото дори не знам дали въобще се е появявал на работа и историята за Барселона. Различни статии - за лиценз на косъм, за Станко и сестра му, за аржентинци в Пирин, за съкращение на заплати и прочие. Тези всички неща говорят за разделение, а не за работа за Пирин. Дори днес се намесва и предложение феновете да влизат в борда и да решават съдбата. Не, това няма да стане, понеже има достатъчно хора поели отговорност и на позиции, на които би следвало да решават проблеми, а не да набутват феновете за излизане от ситуацията.

"Само напомням, че Пирин е емблема на Благоевград и всички трябва да са единни за неговото благо, а не да става заложник на политически, икономически или лични интереси. Който не го осъзнава това, значи поставя Пирин след всякакъв друг интерес.

"На феновете ни е писнало от интриги, лъжи и разделение. Нека всички, които са отговорни да се хванат заедно и да работят за Пирин и неговото благо, за да няма ”народна любов” с камънье и дървье !
Само Пирин !

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки