E-Sports залози в Sportingwin - с какво се отличават?

Вижте подробности

E-Sports залози в Sportingwin - с какво се отличават?

Ако сте почитатели на старите видео игри, конзоли и някога сте гледали компютър и неговия хардуер, то най-вероятно ще сте чували и за електронните спортове. Това понятие може да се забележи в платформата на Sportingwin и дори не сме изненадани от факта, че букмейкърът приема залози за различни дербита и събития, но нека следваме всичко по ред.

Електронните спортове са известни още като eSports дисциплини и станаха популярни през последните няколко години, когато по обективни причини наблюдавахме спиране или отлагане на редица спортни събития. Истината е, че същите продължават да трупат сериозно внимание в света от последното десетилетие и букмейкърите трябваше да се намесят, за да затвърдят фактите – това продължава да е спорт. 

Посоченият букмейкър е избрал някои от най-интересните и вълнуващи дисциплини, като някои от игрите могат да се играят дори през телефон и се превръщат в хит сред млади фенове на спортните прогнози. Електронните спортове са най-често отборни, макар и да има някои заглавия, в които двама играчи се изправят един срещу друг. Странно е, че живеем във време, в което електронните спортове печелят и причината е видима – изискват се рефлекси, умения и стратегия, която да се спазва за победа. 

И точно тук идва въпросът: с какво този бранд изпреварва останалите. На първо място ще забележим, че всеки електронен спорт, като Dota 2, League of Legends, CS:GO, Warcraft 3 и много други, са отделени в отделни карета. Логично е, че при тях има особена разлика при създаването на различни прогнози и това не ни изненадва. Терминологията и вида на електронните спортове изисква малко повече внимание. Приликите също са ясни, откриваме прогнози за краен победител, най-ефективен играч, първи фраг и брой на разиграни карти. 

Имайте предвид, че всеки един електронен спорт изисква малко повече внимание и няма да се разминете без опознаване и четене на различни стратегии, както и на основните правила. Ще открием, че този бранд често се опитва да добави повече спортни първенства и турнири, особено след като много от тях стават не само популярни, но и честно се отнасят с огромен интерес към букмейкърите. Тук ще откриете турнири от Европа, Южна Америка, Азия, някои международни сблъсъци и много други. 

Основната причина за високата популярност на електронните спортове е, че те се провеждат много по-често от официалните спортни събития и винаги има нещо ново и интересно за гледане. Не трябва да забравяме, че тук имаме дори български играчи, които успяха да натрупат милиони от спонсорство и допълнителни договори. 

С други думи ще видим, че електронните спортове и секцията на този оператор, е готова да предложи сериозна емоция и още повече спортен адреналин. Все пак е редно да напомним и някои важни съобщения за отговорната игра. Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg. 

Не се опитвайте да търсите сигурни или невъзможни печалби, стремежът към такива действа противоположно на очакванията и има огромни шансове да не останете особено очаровани от крайния резултат. Електронните спортове крият рискове като всеки друг спорт, опознайте правилата, разгледайте самите срещи в реално време или поне няколко записа, за да знаете какво точно правите в тази секция. И не на последно място – забавлявайте се, спортните прогнози са създадени точно за тази цел. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки