Любослав Пенев: Абсолютно заслужен успех

Отборът летеше директно към Втора лига, но с много работа, благодарение най-вече на играчите, които бяха много изпълнителни и стриктни

Любослав Пенев: Абсолютно заслужен успех

Старши треньорът на Хебър (Пазарджик) Любослав Пенев определи оставането на тима в Първа лига като "заслужен успех" и благодари на футболистите за тяхната изпълнителност и стриктност през двата месеца, в които са работили заедно за постигането на целта. Наставникът призна, че за него работата в Хебър е била голямо предизвикателство. 

"Доволен съм. Абсолютно заслужен успех, с много добра игра през тези два месеца, откакто работим заедно с момчетата. Отборът летеше директно към Втора лига, но с много работа, благодарение най-вече на играчите, които бяха много изпълнителни и стриктни, се постигна резултатът. Даже преди този мач имахме две опции - или да останем в Първа лига, или да играем бараж, докато това по-рано не съществуваше, което е една награда за труда, който се положи", заяви Пенев след двубоя. 

"Едва ли някой е вярвал, че отборът ще се спаси. В първия миг, в който влязох в съблекалнята, ясно и точно заявих на момчетата, че започваме една съвместна мисия по спасяването на отбора и оставането в Първа лига. В личен план - за мен това бе едно много голямо предизвикателство. Аз обичам такива предизвикателства и резултатът е налице. Благодаря още веднъж на феновете, на ръководството за подкрепата и най-вече на момчетата", допълни наставникът на Хебър. 

Пенев отговори и на въпроса дали ще продължи да води тима от Пазарджик и през следващия сезон.

"Вие знаете, че имам ангажимент до края на първенството. Не знам какви са плановете на клуба, така че за момента това не е коментирано. Най-важни бяха мачовете и начинът, по който трябваше да ги изиграем", завърши Любослав Пенев. 

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки