Треньорът на Ботев (Враца): Загубихме заради грешките на младите и липса на мотивация

Врачани паднаха с 1:3 от Септември

Треньорът на Ботев (Враца): Загубихме заради грешките на младите и липса на мотивация

Треньорът на втория отбор на Ботев (Враца) Ивайло Димитров-Зуека води днес тима при гостуването на Септември (София) в срещата от 35-ия, последен кръг. Врачани паднаха с 1:3, но поражението по никакъв начин не им влияе за оцеляването в елита, тъй като те завършват 12-и.

"Лошото е, че го загубихме този мач, а не трябваше. Дадохме шанс на млади момчета, които към днешна дата нямаха достатъчно минути. Имахме и дебютант в тима – Пламен Петров. Но днешните ни играчи са млади и не успяха да се представят както трябва. Също така допуснахме грешки в защитата. Все пак беше последен мач и не трябваше така да го изиграем. Просто мотивацията не беше на ниво".

На въпрос какво е бъдещето на Ботев (Враца) за следващия сезон, Димитров демонстрира оптимизъм. "Имаме доста млади момчета, които си тренират с първия тим. Други пък натрупаха доста мачове в дублиращия отбор, имат бъдеще, вярвам в тях. Може би донякъде си оказа влияние днес и липсата на старши треньора ни Даниел Моралес, но на първо място нямаше достатъчна мотивация в отбора".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки