Президентът на Интер: Гордея се с отбора

"Заслужавахме повече", смята Лаутаро Мартинес

Президентът на Интер: Гордея се с отбора

Президентът на Интер - Стивън Жанг, остана изключително доволен от представянето на "нерадзурите" във финала на Шампионската лига срещу Манчестър Сити.

Въпреки че загуби, италианският тим, който бе считан за аутсайдер преди мача, стоеше много добре на терена и имаше няколко доста добри шанса, от които не успя да се възползва и в крайна сметка отстъпи с 0:1.

"Всички ни смятаха за аутсайдери, но ние показахме колко сме силни. Първо, искам да поздравя Сити, защото те имаха страхотен сезон. Същевременно съм много горд с моите играчи, треньор и щаб. Мисля, че през този сезон имаше много позитивни неща, върху които можем да разсъждаваме. Да стигнем до финала в Шампионската лига и да играем толкова добре в него е ценен опит за нас. Няма перфектен сезон, защото винаги има място за подобрение, но този ни даде нещо, върху което можем да работим още по-усърдно. Наистина се гордеем с всички", заяви президентът на Интер.

Междувременно звездата на тима Лаутаро Мартинес заяви, че отборът не е заслужавал да загуби във финала.

"Стигнахме до финала на Шампионската лига след трудна група. След това отстранихме Порто, Бенфика, Милан, а днес се борихме достойно срещу Манчестър Сити, най-силния отбор. Заслужавахме повече“, цитира думите на Мартинез Inter TV.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки