Треньорът на ЦСКА 1948: Видели сме си грешките

Николай Панайотов уверен в успеха над Черно море

Треньорът на ЦСКА 1948: Видели сме си грешките

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов изрази увереност, че тимът му ще покаже коренно различно лице след загубата от ЦСКА с 0:2 през уикенда. Най-младият специалист в елита призна, че са обърнали сериозно внимание на допуснатите грешки и се надява те да не бъдат повторени в предстоящото домакинство на Черно море.

"Очаквам отборът да се вдигне психически след последния мач и да покаже добро лице. Определено времето ни беше два дни по-малко за нас, опитахме се да коригираме някои неща и се надяваме да се получат", започна Панайотов на брифинг.

Той коментира и силните резултати на съперника: "За мен Илиан Илиев е един от най-добрите треньори в България. Отборът му винаги е дисциплиниран, очаквам интересен мач, но въпреки това се надяваме да бъдем по-добрият отбор и да победим. За мен също беше учудващо с оглед на това как виждах футболистите си да тренират. Бях убеден, че ще влезем в мача изключително мотивирани. Имаше пропуски, анализирали сме, видели сме си грешките."

"Надяваме се това да се случи. Нормално когато техният отбор е граден от дълги години да дойдат и резултатите. За мен е важно нашият отбор да се представи по най-добрия начин и да излезем победители. Георги Русев е готов на 100%. Имаме лек проблем с Антонио Вутов, ще решим днес до края на деня дали ще може да го използваме", разкри Панайотов.

"Какво значи да повлияят целите. Те са професионалисти. Те са тук, за да покажат и техните имена, да покажем, че заедно можем да вървим напред. Смятам, че с времето нещата ще се наредят. Винаги един треньор срещу даден противник трябва да търси изненада. Нормално е всеки един треньор да търси слаби места на противника. Изминалия мач, който беше, дали ще е същият състава, или не, то вече е минало. Не мога да издавам състав и подобни неща, ние ще преценим как да се протиповоставим как да излезем, за да изглеждаме добре."

"В предния мач отборът отстъпваше в единоборства, съперникът беше по-агресивен. Въпреки малкото създадени положения имахме ситуации. Надяваме се в този мач да успеем да сме по-ефективни в тези ситуации, каза още треньорът на ЦСКА 1948.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки