Янев: Видях искрата, която ни е необходима

Треньорът се радва на положителен дебют

Янев: Видях искрата, която ни е необходима

Христо Янев остана изключително доволен от дебюта си начело на Ботев Враца след 1:0 над Берое. Специалистът, призован да вади горещите кестени от огъня, похвали своите футболисти за страстта, с която са играли.

"Изключително съм доволен, че за кратко време момчетата разбраха това, което им казах. искам да благодаря на ръководството и кмета на града за доверието. Беше важно да видя искрата и желанието да се борим. Затова съм тук, ако беше нещо хубаво, нямаше да съм аз", обясни Янев.

В разговорите, които водихме, имаме за цел да променим облика на отбора и това, което хората виждат. Ще се постараем с екипа ми да се запознаем с обстановката, а лицето на Ботев Враца да бъде приятно за гледане. 

Изключително ценна победа, видях хора с наведени глави и такива, които са загубили увереност. Нашият отбор притежава нужното качество. Трябва да измъкваме повече мачове. 

Това е желанието, това е начинът, по който ние ще се отнасяме към тях. Честитя на рождения ден на патерица на нашия президент, той иска отборът да показва по-хубави неща."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки