Илиан Илиев: Бяхме по-добри от ЦСКА 1948

Специалистът ще накаже сурово Алекс Фернандес

Илиан Илиев: Бяхме по-добри от ЦСКА 1948

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев изрази задоволство от начина, по който тимът му се представи срещу ЦСКА 1948 при равенството 1:1. "Моряците" удължиха серията си без поражение на 10 двубоя през новия сезон, но можеха да поемат към Варна и с пълен актив от точки.

"В голяма част от мача се представихме по начин, по който исках - коментира Илиев. - Доволен съм от представянето, но не може отбор като нашия с толкова високи хора, да допуснем такова попадение. Игрово, както казах, се представяхме по-добре от ЦСКА 1948. Да, може да искаме повече в завършващата фаза, но имахме достатъчно ситуации, за да спечелим мача."

"Очакванията сами си ги позволихме и нямаме проблем с тях. Момчетата не се притесняват от очакванията, можем и по-добре да играем, но на моменти даваме инициативата. Това, което правят футболистите ми, истински съм доволен. Трябва само да показваме малко повече самочувствие. Трябваше да се възползваме от психологическото състояние на съперника."

На въпрос за реакцията на Алекс Фернандес при смяната, показал сериозно недоволство, специалистът бе лаконичен: "Мога да си позволя всичко с Алекс Фернандес и той ще го разбере."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки