Нестор праща лятно попълнение на пейката

Вижте подробности

Нестор праща лятно попълнение на пейката

Последното лятно попълнение на ЦСКА Емануел Шакич отново ще седне на резервната скамейка за днешното гостуване на Славия, пише "Тема спорт".

Той бе сред титулярите в последния кръг срещу Етър, но бе заменен още на почивката, която продължи цели 24 часа, от Матиас Фаетон. 32-годишният австриец все още не успява да се наложи като основна фигура на „Армията“, макар че получава много шансове за изява от Нестор Ел Маестро, с когото са работили заедно в Щурм Грац.

В титулярния състав за днешния мач се завръща капитанът Амос Юга, който не игра срещу Етър заради наказание за натрупани жълти картони, както и Фаетон. Националът на Гваделупа бе резерва в предишния кръг, най-вече заради нарушения му тренировъчен процес покрай ангажиментите със представителния тим на страната, за който вкара два гола. Срещу болярите той влезе в ролята на ляв халф, а не е ясно дали днес Нестор Ел Маестро ще го използва отново в средата на терена или на върха на атаката, където да измести един от титулярите измежду Дюкенс Назон и Майкъл Естрада. Треньорът не възнамерява да прави промени в защитната линия на армейците.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки