Феновете на Локо (Пд) избраха вратаря за футболист на годината

Динко Хоркаш получи своята награда на "Черно-бялата Коледа"

Феновете на Локо (Пд) избраха вратаря за футболист на годината

Вратарят Динко Хоркаш бе избран за най-добър футболист на Локомотив (Пловдив) за 2023 година в традиционната анкета, организирана от Фенклуба на "черно-белите".

Хърватският страж получи своята награда на "Черно-бялата" Коледа, която се състоя в Дома на културата "Борис Христов" в Пловдив.

Събитието, което се организира от Фенклуба на Локомотив, се проведе за 18-а поредна година и на него присъстваха бивши и настоящи футболисти на "черно-белите" и много привърженици.

Сред гостите бяха легендите на "смърфовете" Христо Бонев и Мартин Камбуров. Водещи на церемонията бяха Драгомир Симеонов и София Маринкова.

Динко Хоркаш получи наградата си за най-добър футболист на годината от Христо Бонев, а втори в класацията остана бразилецът Джовани.

На трета позиция се нареди юношата на клуба Петър Андреев, който бе отличен и за гола си срещу Арда (Кърджали), избран от феновете за най-красиво попадение пред календарната година.

"Искам да благодаря на всички фенове, които гласуваха за мен. Благодаря също така на треньорите и на съотборниците, защото те ме карат всеки ден да съм по-добър и по-добър. За мен е голяма чест, че съм част от Локомотив Пловдив", заяви Хоркаш след края на "Черно-бялата" Коледа.

Наставникът Александър Томаш пък получи плакет за добрата си работа, откакто пое "смърфовете".

Той благодари на всички присъстващи в залата за непрестанната подкрепа, която получава.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки