1. Novsport
  2. Фен Зона
  3. Феновете на Локо (Пд) избраха вратаря за футболист на годината

Феновете на Локо (Пд) избраха вратаря за футболист на годината

Динко Хоркаш получи своята награда на "Черно-бялата Коледа"

Феновете на Локо (Пд) избраха вратаря за футболист на годината

Вратарят Динко Хоркаш бе избран за най-добър футболист на Локомотив (Пловдив) за 2023 година в традиционната анкета, организирана от Фенклуба на "черно-белите".

Хърватският страж получи своята награда на "Черно-бялата" Коледа, която се състоя в Дома на културата "Борис Христов" в Пловдив.

Събитието, което се организира от Фенклуба на Локомотив, се проведе за 18-а поредна година и на него присъстваха бивши и настоящи футболисти на "черно-белите" и много привърженици.

Сред гостите бяха легендите на "смърфовете" Христо Бонев и Мартин Камбуров. Водещи на церемонията бяха Драгомир Симеонов и София Маринкова.

Динко Хоркаш получи наградата си за най-добър футболист на годината от Христо Бонев, а втори в класацията остана бразилецът Джовани.

На трета позиция се нареди юношата на клуба Петър Андреев, който бе отличен и за гола си срещу Арда (Кърджали), избран от феновете за най-красиво попадение пред календарната година.

"Искам да благодаря на всички фенове, които гласуваха за мен. Благодаря също така на треньорите и на съотборниците, защото те ме карат всеки ден да съм по-добър и по-добър. За мен е голяма чест, че съм част от Локомотив Пловдив", заяви Хоркаш след края на "Черно-бялата" Коледа.

Наставникът Александър Томаш пък получи плакет за добрата си работа, откакто пое "смърфовете".

Той благодари на всички присъстващи в залата за непрестанната подкрепа, която получава.