Генчев: Важно беше да спрем серията

„За мен е радостно, че отборът показва прогресираща игра", заяви той

Генчев: Важно беше да спрем серията

Старши треньорът на Крумовград Станислав Генчев коментира победата с 1:0 срещу Берое. По думите му най-важното е било да се спре негативната серия.

„Изключително сме доволни. Толкова дълга серия без победа, настроението в съблекалнята беше лошо. Имаше голямо напрежение. Видя се и днес по време на мача. Голямо себераздаване. Борба до последно. Поздравявам момчетата. Пропуснахме 2-3 ситуации, но най-важното беше да спечелим. Качествата са доста по-големи на футболистите. Сигурен съм, че ще разгърнат потенциала си. Желанието днес беше голямо и излязохме победители“, каза Генчев.

„Няма футболист, който да не иска да побеждава. Берое също искаше. Беше важно да прекъснем негативната серия. Успяхме да го направим. Последните пет мача имат само една загуба. Много добър отбор е и победата е още по-ценна“, продължи той.

„За мен е радостно, че отборът показва прогресираща игра. В последните осем мача бяхме отбелязали само два гола. Днес отново вкарахме и не допуснахме. Не трябва да си затваряме очите. Все още имаме много работа в двете фази на игра“.

„Почти за всичко ще трябва да внимаваме срещу ЦСКА 1948. Почти от всяка ситуация могат да отбележат гол. Трябва да намерим най-краткия път да отбележим гол и да не допускаме. Ще бъде трудно, но съм сигурен, че след днешната победата самочувствието ще се покачи“, каза още Генчев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки