1. Novsport
  2. Волейбол
  3. Волейболният Нефтохимик 2010 се раздели със Стефан Иванов

Волейболният Нефтохимик 2010 се раздели със Стефан Иванов

Вижте подробности

Волейболният Нефтохимик 2010 се раздели със Стефан Иванов

Шампионът на България по волейбол Нефтохимик 2010 се раздели със Стефан Иванов. Клубът и 26-годишният посрещач разтрогнаха договора си по взаимно съгласие.

"Иванов бе преследван от травми, като последната бе контузията в коляното, заради която стана наложителна операция. При установяването на проблема не се знаеше колко време би отсъствал Стефан при евентуалната хирургическа интервенция", написаха от лагера на бургазлии в официалния си уебсайт.

"198-сантиметровият Иванов не е играл за "нефтохимиците" от средата на ноември. Първият мач, който пропусна, бе гостуването на ЦСКА. В този двубой, загубен впоследствие с 0:3, за носителите на титлата дебютира новопривлеченият тогава посрещач Бранимир Грозданов, който сега се възстановява от мускулно разтежение. Преди Стефан бургаският тим се раздели с друг посрещач – словака Марсел Лукс, който също имаше малшанса често да бъде контузен. Вчера Нефтохимик взе още една "четворка" в лицето на Розалин Пенчев, играл за последно в Хебър. Другите на този пост са един от символите на тима Георги Петров и Виктор Недялков. ВК Нефтохимик 2010 пожелава успех на Стефан Иванов в кариерата му занапред и дано травмите да го избягват", добавиха още от ВК Нефтохимик 2010.