ЦСКА обяви програмата за мача с Лудогорец

Вижте важната информация, която "армейците" публикуваха

ЦСКА обяви програмата за мача с Лудогорец

От ЦСКА обявиха подробности относно специалната програма, която ще съпътства мача срещу Лудогорец от 20-ия кръг на еfbet Лига. 

Ето какво съобщиха от ЦСКА: 

Важна информация за мача в неделя 

БИЛЕТИ: Капацитетът на стадиона ще е абсолютно запълнен. Предвид състоянието на съоръжението, няма как да бъде пусната в продажба допълнителна партида, защото рискът за присъстващите е прекалено голям. В тази връзка, пропускателният режим ще бъде строг и няма да бъдат допуснати хора без валиден билет. Молим ви, нека проявим разум и не рискуваме здравето и сигурността на десетки хиляди наши събратя.

ПРОГРАМА: Програмата преди мача ще започне в 17:00 ч. Специални наши гости ще се погрижат за настроението на всички фенове. Военният оркестър на Съвместното командване на специалните операции ще открие програмата, децата от агитката „Малките армейци“ ще разпеят публиката с най-новата фен песен, а кулминацията ще бъде Йорданка Христова, която ще изпълни химна на ЦСКА „Сърца червени“. На полувремето легендарният бай Добри е подготвил лично специална изненада за феновете, а най-бързите ще може да се включат в нашата игра на терена. Първите 10, записали се на [email protected], ще имат възможност да демонстрират футболни умения за точност. Моля, оставете имена и телефон за връзка.

ВАЖНО: Напомняме, че след края на мача навлизането на публика на терена НЯМА да бъде възможно! Много елементи от собствеността на стадиона ще достигнат до феновете под формата на сувенири, които ще бъдат пуснати в продажба или на търг скоро след последния исторически мач на стадион „Българска армия“.

Предстои ни нещо историческо. Нека го запомним дълго само с положителни емоции!Важна информация за мача в неделя

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки