1. Novsport
  2. Прогнози Palms bet
  3. Челси ще ликува на "Селхърст Парк"

Челси ще ликува на "Селхърст Парк"

Последен мач за кръга във Висшата лига

Челси ще ликува на "Селхърст Парк"

Понеделник винаги предоставя възможност на феновете да затворят кръга в топ първенствата на Европа с някой друг двубой от топ 5 на Стария континент. Така е и този път.

КРИСТЪЛ ПАЛАС - ЧЕЛСИ (ДНЕС, 22 ЧАСА)

Сезонът на Челси е на приливи и отливи, а доказастелство за това са последните два двубоя на "сините". Тимът на Маурисио Почетино първо загуби насред "Стамфорд Бридж" от Уулвърхямптън с 2:4, а след това елиминира Астън Вила за ФА Къп след безупречен мач в Бирмингам за 3:1. 

В същото време Кристъл Палас не прави изключение, а мениджърът на тима Рой Ходжсън е поставен под напрежение. Най-опитният треньор във Висшата лига е пред уволнение, а за мястото му вече се справят различни имена. В кариерата си бившият селекционер е виждал всичко и едва ли се претеснява от създалата се негативна ситуаиция в клуба. По-сериозният проблем за тима са редицата контузии на основни единици. Последните, посетили лазарета на лондончани, са Майкъл Олисе, Марк Гуехи, Шейк Дукуре и Роб Холдинг. 

В същото време и Почетино е лишен от цели 8 играчи, някои от които са извън игра от дълго време. Няма причина аржентинецът да прави сериозни промени в състава спрямо визитата на Астън Вила. "Сините" се намират в потресаваща форма, когато стане време за гостуване, губейки 5 от последните си 6 визити. И все пак има резон тук да се потърси именно победа за Челси. 

ПРОГНОЗА: 2 КОЕФИЦИЕНТ НА PALMS BET: 1.73