Жозе Моуриньо: Нямаме проблеми в защита

Португалският специалист заяви още, че знае за разочарованието на Адриано за това, че не го включва в състава. но според него бразилецът може да помогне много на тима и от него се иска само да работи усилено и да не нарушава дисциплината

Жозе Моуриньо: Нямаме проблеми в защита

Треньорът на италианския шампион Интер Жозе Моуриньо заяви пред медиите, че тимът няма проблеми в защита и головете, които допуска се дължат по-скоро на индивидуални грешки. Това съобщава италианското издание "Газета дело Спорт".

 

Португалският специалист заяви още, че знае за разочарованието на Адриано за това, че не го включва в състава. но според него бразилецът може да помогне много на тима и от него се иска само да работи усилено и да не нарушава дисциплината.

 

"Очаквам да направим динамичен мач срещу Удинезе и да коригираме някои грешки, които допускаме напоследък. Не мисля, че имаме проблеми в защита, а по-скоро това, че допускаме попадение се дължи на индивидуалните грешки. Очаквам повече от своите футболисти за важните мачове. Доволен съм от Ибрахимович и Крус в последния мач срещу кипърския Анортозис, а и някои от другите футболисти се представиха на ниво и може да играят срещу Удинезе", заяви Моуриньо.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки