Кака: Искам да спечеля всичко

Бразилският полузащитник на Милан Кака заяви, че цели на отбора му ще са триумф в италианското първенство и Купата на УЕФА., съобщи интернет изданието goal.com

Кака: Искам да спечеля всичко
Бразилският полузащитник на Милан Кака заяви, че цели на отбора му ще са триумф в италианското първенство и Купата на УЕФА., съобщи интернет изданието goal.com.
„Милан разполага с играчи от най-висша класа. Според мен, ако успеем да демонстрираме нашия стил на игра, ще можем да впечатлим абсолютно всички”, заяви Кака. „Целите ни за този сезон са максимумът. Ще се борим за победа във всички надпревари, от които сме част. Постигнахме добри резултати и сега играем далеч по-освободено и уверено. При това положение, няма да е грешно, ако твърдим, че сме способни на всичко. Разбира се в момента ни липсва креативност в полузащита, но това е в резултат отсъствието на Пирло”.
Кака гледа с оптимизъм на бъдещето и очаква с нетърпение срещата с Португалия            , за да се изправи срещу Кристиано Роналдо.
„Действително очаквам с нетърпение тази среща. Тя ще се състои в близост до родното ми място, което е от голямо значение за мен. Да, искам да спечеля и едновременно с това да се представя по-добре от Роналдо. Въпреки това, не оспорва факта, че именно той заслужава Златната топка”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки