Мъри готов да тoрпилира Федерер

Анди Мъри е готов на всичко за да изхвърли от „Мастърс Къп” в Шанхай считания за фаворит в утрешния двубой от “червената” група Роджър Федерер.Британецът си осигури вече място във финалната четворка след двете последователни победи над Анди Родик и Жил Симон, докато световният номер 2 ще се нуждае от задължителна победа, ако иска да продължи напред.

Анди Мъри е готов на всичко за да изхвърли от „Мастърс Къп”  в Шанхай считания за фаворит в утрешния двубой от “червената” група  Роджър Федерер.

Британецът си осигури вече място във финалната четворка след двете последователни победи над Анди Родик и Жил Симон, докато световният номер 2 ще се нуждае от задължителна победа, ако иска да продължи напред.

“Естествено, че съм крайно мотивиран да направя всичко възможно да отстраня Роджър. Той е един от най-добрите тенисисти в света в момента. Ако успея да го победя и да го изхвърля от турнира ще е прекрасно, тъй като от Федерер може да очакваш всичко. Нямам желание да се срещнем на финал, тъй като това е световният номер 2, който може да играе магически тенис”, каза Мъри.

Още от Тенис

Алкарас срещу Циципас във вечерната сесия

Българинът загуби с 0:3 от Александър Зверев

Вижте подробноности

Вижте подробности

Гъркът се справи лесно срещу австриеца Себастиан Офнер

Испанецът спечели лесно срещу италианския тенисист

Украинката постигна още една голяма победа

Вижте подробности

Срещата ще започне не преди ....

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки