Мъри готов да тoрпилира Федерер

Анди Мъри е готов на всичко за да изхвърли от „Мастърс Къп” в Шанхай считания за фаворит в утрешния двубой от “червената” група Роджър Федерер.Британецът си осигури вече място във финалната четворка след двете последователни победи над Анди Родик и Жил Симон, докато световният номер 2 ще се нуждае от задължителна победа, ако иска да продължи напред.

Мъри готов да тoрпилира Федерер
Анди Мъри е готов на всичко за да изхвърли от „Мастърс Къп”  в Шанхай считания за фаворит в утрешния двубой от “червената” група  Роджър Федерер.

Британецът си осигури вече място във финалната четворка след двете последователни победи над Анди Родик и Жил Симон, докато световният номер 2 ще се нуждае от задължителна победа, ако иска да продължи напред.

“Естествено, че съм крайно мотивиран да направя всичко възможно да отстраня Роджър. Той е един от най-добрите тенисисти в света в момента. Ако успея да го победя и да го изхвърля от турнира ще е прекрасно, тъй като от Федерер може да очакваш всичко. Нямам желание да се срещнем на финал, тъй като това е световният номер 2, който може да играе магически тенис”, каза Мъри.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки