Клуж излиза да докаже, че първият мач с Рома не е случаен

Отборът на Клуж приема Рома в мач от група А на Шампионската лига. Срещата е с начален час 21:45 ч. и ще се играе на местния стадион „Клуж Напока”. Домакините бяха сочени за една от изненадите на турнира след като успяха да победят „вълците” на техен терен и постигнаха равенство с Челси

Клуж излиза да докаже, че първият мач с Рома не е случаен
Отборът на Клуж приема Рома в мач от група ''А'' на Шампионската лига. Срещата е с начален час 21:45 ч и ще се играе на местния стадион „Клуж Напока”. Домакините бяха сочени за една от изненадите на турнира, след като успяха да победят „вълците” на техен терен и постигнаха равенство с Челси. Нещата обаче не продължиха така и те загубиха следващите си две срещи.

Румънците са амбицирани да покажат, че не са случаен отбор и имат сили за следващата фаза. Рома се намира в чудесна форма след като излезе от „летаргията”, която беше обзела тима. Победата над Челси с 3:1 вдъхна самочувствие на момчетата на Лучано Спалети.
Треньорът на Клуж Маурисио Тромбета има доста проблеми с контузени. Бразилският нападател на тима Диди беше пратен да се оперира в родината си и ще пропусне доста мачове за клуба. Освен него интервенция ще претърпи и вторият капитан Тони. Диего Муриз и Габриело Моресан също няма да вземат участие в двубоя поради разтежение. Със счупен нос е Де Соуса, който пропуска мача.

Рома ще са в пълен състав като с леки травми бяха Акуилани и Вучинич, но очевидно няма да им попречат да вземат участие в двубоя.
 До момента на първо място в група ''А'' е отборът на Челси с 7 т., втори са Рома с 6 т., третото място е за Бордо, също с 6 т. и на последно място са Клуж с 4 т.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки