Алмерия и Сантандер завършиха 1:1

Алмерия и Сантандер завършиха 1:1 в среща от 15-ия кръг на испанската Лига "BBVA", която бе играна на стадион "Хуегос Медитареанос" в Алмеия. Срещата бе равностойна, като и пред двата тима се откриха шансове за гол, но въпреки това, те си вкараха само по едно попадение. Резултатът в полза на Сантандер откри аржентинецът Езикел Гарай, който вкара красиво попадение от фаул, който бе изпълнен на разстоение 25 метра от вратата на Диего. Домакините стигнаха до изравнителен гол в 62-ата минута чрез Акасиесте. Домакините изпълниха фаула и Езикел Гарай не изби топката по най-добрия начин, тя попадна в краката на Акасиесте и той със силен удар я наниза във вратата на Тоно от границата на пеналта. След този мач Алмерия се намира на 15-то място в класирането с актив от 16 точки, а Сантандер е две позиции по нагоре със 17 точки.

Алмерия и Сантандер завършиха 1:1
Алмерия и Сантандер завършиха 1:1 в среща от 15-ия кръг на испанската Лига "BBVA", която бе играна на стадион "Хуегос Медитареанос" в Алмеия. Срещата бе равностойна, като и пред  двата тима се откриха шансове за гол, но въпреки това, те си вкараха само по едно попадение.

Резултатът в полза на Сантандер откри аржентинецът Езикел Гарай, който вкара красиво попадение от фаул, който бе изпълнен на разстоение 25 метра от вратата на Диего. Домакините стигнаха до изравнителен гол в 62-ата минута чрез Акасиесте. Домакините изпълниха фаула и Езикел Гарай не изби топката по най-добрия начин, тя попадна в краката на Акасиесте и той със силен удар я наниза във вратата на Тоно от границата на пеналта.

След този мач Алмерия се намира на 15-то място в класирането с актив от 16 точки, а Сантандер е две позиции по нагоре със 17 точки.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки