Узунов: Ще съдя Коко Динев

Собственикът на Локо (Пд) обвини бившия съдия, че е крал от клубната каса на "смърфовете", както и че организирал феновете да прекратят двубоя срещу Ботев (Пд)

Узунов: Ще съдя Коко Динев

Бившият административен директор в Локомотив (Пловдив) Атанас Узунов отговори на нападките на собственика на "смърфовете" Коко Динев. Динев обвини Узунов не само че е платил на феновете на Локомотив за хвърлените факли и бомбички, заради които бе присъдена служебна победа на Ботев и Локомотив бе наказан да играе домакинствата си до края на сезона без публика, но и, че Узунов е крал пари от клуба.

"Аз излизам най-големият терорист по думите на г-н Динев", започна Узунов. "Аз чух и други негови думи /Коко Динев обвини Атанас Узунов, че е искал 5,400 лева вместо 2,400 от Локомотив за потрошени седалки на стадиона на Ботев/. Никога не съм се занимавал с финанси. Колегите от Ботев изпращат фактура за щетите и ние плащаме. Глобата е определена от дисциплинарната комисия, кой съм аз, че да искам пари?", сподели Узунов пред Канал 3.

"Явно е, че не сме се разбрали с г-н Динев. С него се разделихме като мъже, но явно ще трябва да се срещнем, където трябва. Да, ще го съдя. Ще говоря и с адвокатите си дали не трябва да сезираме прокуратурата. Не мога да остана безразличен към това. Ако беше станал някакъв инцидент /при прекратения мач между Локо и Ботев/, сигурно мен щяха да привикват в полицията."

"Нямам обяснение откъде идва атаката. Но явно не е междуличностен конфликт. Явно натискът е много голям. Аз съм една капка в морето, приел съм да защитавам определена политическа сила, но няма как да повлияя на Дучето, Гугутката, феновете на Ботев (Пд) и т.н. Явно г-н Динев си прави политическата кампания", завърши Узунов.

Локо (Пловдив) ще бъде без петима играчи за мача с ЦСКА 1948

Вижте и кои са те

Френски гранд иска звездата на Локо (Пд)

Нтело прави все по-силно впечатление

СЕРИЯТА ПРОДЪЛЖАВА! Лудогорец ликува на "Лаута"(ВИДЕО)

Късна драма и болезнен за Локо (Пд) герой

Локо Пд със "синьо" оръжие на "Овча Купел"

Мартин Петков картотекиран

Локо Пд пусна билетите за Етър

Двубоят е в петък

Крушарски е категоричен: Томаш остава начело на Локо (Пловдив)

Босът на "смърфовете" прие спокойно загубата от Крумовград

Крушарски след резила: Вадим поуки да се променяме!

"Динко Хоркаш ще седи на пейката, щом не иска да преподпише", запъна се босът на Локо (Пловдив)

Томаш обяви групата на Локо (Пловдив) за мача с Арда

Вижте и кои са избраните футболисти за мача

Бивш футболист на Локо (Пловдив) подсили шампиона на Бахрейн

Лукас Салинас вече е ново попълнение на Ал Халдия

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки