М'Боли: Чакам оферта от Манчестър Юнайтед

Светът заговори за вратаря на Славия Райс М'Боли след силнитe му мачове за Алжир на световното първенство срещу Англия и САЩ. Той даде интервю за в. "Либерте-Алжери".

М'Боли: Чакам оферта от Манчестър Юнайтед
Светът заговори за вратаря на Славия Райс М'Боли след силнитe му мачове за Алжир на световното първенство срещу Англия и САЩ. Той даде интервю за в. "Либерте-Алжери".

- Райс, как си?
- Всичко върви възможно най-добре. Реших да се отдалеча от напрежението за малко. Прибрах се при роднините си във Франция, за да си почина на спокойствие.

- Къде ще играеш през новия сезон?
- Мога да ви кажа, че засега няма нищо окончателно. Всичко е неясно. Моят приоритет е Англия. Възхищавам се на това първенство. Обичам го много. Всеки говори, че съм се свързвал с този и онзи клуб. Аз обаче чакам оферта от Манчестър Юнайтед. Времето тече в моя полза. Освен това гарантирам ви, че не ме е страх от конкуренцията. Където и да подпиша, съм готов да се раздавам на 100%. Знам много добре качествата и възможностите си. И знам как да ги използвам.

- Говори се, че сте влошили отношенията си с президента на Славия Венцеслав Стефанов. Вярно ли е, че той пречи на вашия трансфер?
- Това са само слухове. В отлични отношения съм с него. Не е вярно, че иска да ме продаде в клуб, в който нямам желание да играя. Босът на Славия прави всичко възможно да ме прати в голям отбор и да ми създаде най-добрите условия.

- Кажете нещо за световното...
- Научихме много в ЮАР. Получихме голям опит, който ще ни помогне много за бъдещето. Знаете, че имаме мачове за Купата на Африка. Ще дойде и следващото световно през 2014 г. Мога да ви кажа, че е много лесно да стигнеш до върха, но е по-трудно да запазиш същия ритъм. От своето представяне не съм напълно доволен. Чака ме още много работа в бъдеще. Трябва да съм много трудолюбив, ако искам да се представям по-добре.

Тодор Петров, „7 дни спорт”
Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки