Сливен победи Черноморец (Поморие) в контрола с 1:0

"Воеводите" с втора победа през подготовката

Сливен победи Черноморец (Поморие) в контрола с 1:0

Сливен победи Черноморец Поморие с минималното 1:0 в четвъртата си контрола от лятната подготовка, предаде кореспондентът на Novsport.com в Сливен.

Мачът се игра в две части по 40 минути на отлично подготвения централен терен на стадион “Хаджи Димитър” при силен вятър. Двата тима не показаха най-доброто от себе си. През първата част и пред двете врати имаше повече положения за гол, но до попадение не се стигна. Домакините отбелязаха гол в 79 минута чрез Владислав Ямуков.

Треньорското ръководство на Сливен  извърши само две смени, като на полувремето вратарят Евгени Караманов отстъпи мястото си на новото попълнение Георги Георгиев, а Коконов бе заменен от Емил Колев. Миранда и Попин не взеха участие в проверката. За гостите от Поморие играха почти всички налични футболисти без Васил Калоянов, Кристиян Узунов, Георги Костадинов и Иван Тодоров.

В изиграните досега контроли “воеводите” постигнаха победа над Търговище с 2:0 и записаха две равенства - с Черноморец (Бургас) 2:2 и с Етър 1:1.

Следващата контрола за Сливен ще бъде в петък, 9 юли, срещу шампиона Литекс. Двубоят ще се играе в града под Сините камъни с начален час 19.00. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки