Пепе Мурсия към своите: Един мач не свършва на 45-ата минута (+ВИДЕО)

Левски прави отбор почти от нулата, разчитам много на феновете за трудния сезон, каза той

Пепе Мурсия към своите: Един мач не свършва на 45-ата минута (+ВИДЕО)
Старши треньорът на Левски Хосе Мурсия разкритикува поведението на своите футболисти през второто полувреме на контролата срещу Хасково (2:1).
 
„Благодаря за победата първо. Считахме, че много лесно ще излезем победители. Доволен съм от първата част, но наистина излязохме отпуснати. Искам занапред много добре да ни стане ясно, че един мач е 90 минути и не свършва на 45-ата минута. И това всичко ни казва, че трябва да продължим да работим, за да се подобряваме”, коментира испанският специалист пред Канал 3.
 
В отговор на въпрос за селекцията на „сините” той каза: „Това са играчите, които в момента имаме. И разбира се клубът работи в това да подобри попълването на целия състав изобщо.”
 
Пепе Мурсия се надява, че Владимир Гаджев ще бъде на линия за първия мач през новия сезон – срещу Локомотив (Пловдив) след седмица на „Герена”.  
 
Крумов има контузия, която получи последния мач, на пръста на крака, доста е подут. Гаджев има възпаление в глезена, в близките дни се надявам да е възстановен. Това е желанието на всички (да играе с Локо Пд), но за анатомия могат да говорят само докторите. Белаид влиза лека-полка. Сега игра 40-45 минути, миналия мач също се включи. Много сме внимателни както към него, така и към всички останали, за да не удължим периода, в който са контузени." 

 
Левски прави отбор почти от нулата, по думите на треньора. Пепе Мурсия призова феновете да получи достатъчно време.  
 
„Мисля, че на този етап всички отбори са на едно ниво в подготовката, в крайна сметка на всички ни е ясно, че скоро започва шампионатът и всички ще покажат лицето и това, върху което са се готвили лятото. Левски обаче прави нов отбор, почти от нулата. Преди всичко искам да кажа, че в Левски има силен дух. Днес трябва да сме доволни от подготовката, но сме в началото, а за един отбор е нужно време. Вие знаете, че добрият отбор се базира на победите и искам това да служи като послание и към феновете.”
 
Той благодари за тяхната подкрепа.
 

„Много благодаря аз подкрепата и разчитам много на тях за трудния сезон, който предстои”, каза наставникът на „сините”.   

Мурсия се надява, че времето до мача с Локо (Пд) ще му стигне. 

"В събота ще излезем с желание за победа и с желание да вземем трите точки. Днес трябва да си оставим малко време да се зарадваме на победата и да мислим за победата и от понеделник, малко дни са, но ще са достатъчно дните, за да се подготвим за победа." 

 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки