Тодор Батков отвърна: Очевидно някой пречи на Левски, известен съм с това, че не лъжа

„Водим разговори за генерален спонсор, следващата седмица ще го обявим”, каза адвокатът

Тодор Батков отвърна: Очевидно някой пречи на Левски, известен съм с това, че не лъжа

„Очевидно някой пречи на Левски. Не искам да давам оценки на никого, но отново се правят опити за удари точно в началото на сезона”. По този начин Тодор Батков отвърна на информацията, че кипърска офшорка е придобила 42% от акциите на Левски с финансиране от кръга на Цветан Василев.

 

„Поводът за моето включване е една статия в Капитал, където се твърди, че аз не съм собственик на 90% от акциите на Левски. Аз съм известен с това, че не лъжа. От акциите 90% са мои и на едно мое дружество. В момента има процедура за капитализиране на вземанията. Предстои вещи лица да направят оценка и през септември ще има Общо събрание, където капиталът ще бъде увеличен до 28 милиона. И Тодор Батков ще има 64%, 35% ще са на кипърското дружество и 0,1% ще бъдат акциите на досегашните физически лица”, обясни той в ефира на „Дарик” радио.

 

„Действително през миналата година говорих с Цветан Василев, като ние имаме договор за заем, аз не отричам, че му дължа пари. На база на този заем 500 хиляди бяха преведени по сметка на мен, а аз ги предадох на Левски. Другите 500 хиляди бяха преведени на Левски".

 

„Не искам да давам оценки от никого, но се пратя опити за удари, които идват в началото на сезона. Очевидно някой пречи на Левски. Не виждам сензация – този материал идва от кръга „Капитал”, начело на който е една светва личност, който няма дори никакви обществени дейности. Човек, опропастил много бизнеси.  А аз построих църква”, добави адвокатът.

 

Тодор Батков добави, че разговорите за новия генерален спонсор на Левски са на финалната права и следващата седмица той ще бъде обявен. Става дума за водеща застрахователна компания. М-тел ще остане като съспонсор. Батков все още очаква и подписването на спонсорски договор с "Газпром". "Левски" продължава с преговорите и с "Газпром". Още малко трябва да устискаме и ще дойдат светли дни с помощта на голямата братска страна. Още малко трябва да устискаме и ще дойдат светли дни”. 

 

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки