Сензациите в пресата днес: Ботев (Пд) краде национал на Литекс

Петев отказал заплата от 1.5 млн. евро в Габала

Сензациите в пресата днес: Ботев (Пд) краде национал на Литекс

Сензациите в пресата на 22 юли 2014г.:

"Меридиан мач": Ботев (Пд) краде национал на Литекс

Ботев ще се опита да открадне национала на Литекс Пламен Гълъбов, научи „Ме­ридиан Мач". Цент­ралният защитник е силно желан от тре­ньора на „канарчетата" Велислав Вуцов. Младокът е едва на 18 години и е неиз­менен титуляр в юношеската селек­ция на Александър

Димитров. Той е част от тима на Бъл­гария, който в мо­мента играе на фина­лите на европейско първенство. Шефовете на пловдивския клуб ще се опитат поне да вземат под наем младия талант Гълъбов. Треньорът Вуцов търси още централ­ни защитници, тъй като той разкри, че любимата му схема на игра е 3-5-2. Гъ­лъбов  има един официален мач за Литекс срещу Локо (Пд), като в първия отбор го взима и на­лага Христо Стоичков.

Междувременно Ботев ще избира един измежду цент­ралните защитници Даниел Златков и Пламен Николов. Първият се раздели с турския си отбор Болуспор, а послед­ният е свободен агент, като за пос­ледно игра в Литекс.

"24 часа": Петев отказал заплата от 1.5 млн. евро в Габала


Българският треньор Ивайло Петев е отказал да поеме азербайджан­ския „Габала" и да приби­ра огромна заплата, за да води кипърския АЕЛ в квалификациите за Шам­пионската лига.

Това съобщава руския в материал, представящ съперника на „Зенит" в III кръг на пресевките за влизане в групите на най-комерсиалния турнир. Според изданието на Пе­тев е била предложена космическата заплата от 1,5 млн. евро, за да заста­не начело на „Габала". Той обаче отказал бас­нословната сума, за да продължи работата си в АЕЛ.

В материала на „Спорт експрес" се припомня, че Петев е отишъл в кипър­ския клуб, след като е бил изгонен от феновете на „Левски" при пристига­нето си в клуба.

АЕЛ е домакин в пър­вия мач срещу „Зенит" на 29 юли, а реваншът е на 5 август в Санкт Петер­бург.

"7 дни спорт": Спрягат Николай Михайлов за Коняспор 

Вратарят на националния отбор Николай Михайлов  ще продължи кариерата си в турския Коняспор. Двете страни вече са водили преговори и се очаква в близките дни трансферът да бъде обявен официално. Допреди две седмици Михайлов бе считан за сигурно ново попълнение на руския УФА, но стражът явно се е отказал от тази възможност, или изданието спекулира.

Където и да заиграе, за Михайлов ще е по-добре от италианския Верона, където беше закотвен на пейката. След напускането на Твенте миналото лято, Ники Михайлов е изиграл един мач в Италия - за Купата срещу Сампдория. В Коняспор той ще събере с друг българин - нападателят Димитър Рангелов.
Георги Минчев с хеттрик в Кипър

Нападателят носи триумф с 5:4

Страхотен Десподов спаси ПАОК от срам в Гърция

Капитанът на България с перфектна асистенция в добавеното време за 1:1

ОБЗОР: Георги Костадинов със силен мач за АПОЕЛ срещу Арис (ВИДЕО)

Претендентите за титлата в Кипър с домакински победи

Ковачев бе титуляр за Ахмат при сензационен успех над ЦСКА (Москва)(ВИДЕО)

Отборът на българина изненада противника си

Георги Миланов с гол за Динамо (Букурещ), отборът му обаче се издъни в края (ВИДЕО)

Тимът на българина е в зоната на изпадащите

Гьозтепе на Мъри гази с класика, на крачка е от Суперлигата (ВИДЕО)

Няма какво да спре тима на българина

Стоилов: И двата гола бяха плод на късмет (ВИДЕО)

Треньорът на Гьозтепе недоволен от тима си

Бивш национал с асистенция в Белгия

Витонов спомогна за успех на Беверен

Равенство за Гьозтепе в Турция (ВИДЕО)

Тимът на Стоилов на две победи от елита

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки