Скоулс: Има прекалено много "десетки" в сегашния състав на Юнайтед

Бившият полузащитник на "червените дяволи" подкрепи тезата на Ван Гаал, че отборът не е балансиран

Скоулс: Има прекалено много "десетки" в сегашния състав на Юнайтед
Бившият полузащитник на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс сподели мнението на Луис ван Гаал, че отборът не е в добро състояние след краткото време, в което Дейвид Мойс ръководеше тима.

Скоулс също потвърди и тезата на холандския специалист, че отборът не е добре балансиран. Бившият английски национал изтъкна като голяма липсата на Патрис Евра, който премина в Ювентус.

"Самият той го каза, а и на мен съставът ми изглежда небалансиран. Има един куп "десетки". Мата, Кагава, Янузай и Андер Ерера - всеки от тях изглежда повече като "десетка", отколкото като централен полузащитник. Дори Том Клевърли може да е "десетка", каза Скоулс пред Sky Sports.

"Но се мъчим в защита. Фил Джоунс, Крис Смолинг и Джони Еванс са единствените познати имена в отбраната. В отсъствието на Рои, Видич и Евра ще бъде много трудно. Люк Шоу дойде за голяма сума, което ще окаже голям натиск върху него. Щеше да е добре Патрис да бе останал, за да му помага, но го разбирам и него - иска да играе".

Скоулс оцени добре и откритата политика, която Ван Гаал води. Холандският мениджър открито каза на Люк Шоу, че не е готов физически за Юнайтед - нещо, което дори младокът след това потвърди.

"Ако не им харесва - тежко. Мисля, че е най-добре, когато футболистът си знае мястото. А с този треньор явно много бързо ще разбереш дали те харесва, или не", каза още бившият полузащитник на "червените дяволи".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки