Евра: Ювентус е правилният клуб за мен

Няма да е лесно да постигнем четвърта поредна титла в Италия, беше ми трудно, когато Тевес напусна Юнайтед, сподели французинът

Евра: Ювентус е правилният клуб за мен
Патрис Евра беше представен днес като играч на Ювентус пред медиите в Италия. Френският национал призна, че не му е било лесно да си тръгне от Манчестър Юнайтед, но знае, че Ювентус е правилният клуб за него.

„В минутата, в която ми се обадиха от Ювентус, знаех, че това е правилният избор за мен. Трябва да благодаря на Италия. Това е страната, която ми даде старт в професионалната кариера. Имам страхотни спомени от времето ми в отбора на Марсала”, коментира Евра миналото и бъдещето си едновременно.

Той сподели, че е дошъл при „Старата госпожа”, за да печели трофеи.

„Няма да е лесно за Ювентус да спечели 4 титли поред. С Манчестър Юнайтед успях да го направя три пъти и знам колко е трудно. Наистина съм щастлив от своя избор сега. Ювентус е велик клуб със страхотна история. Не беше лесно да напусна Манчестър Юнайтед. Взех това решение по лични причини”.

Евра не крие и амбициите си в евротурнирите. В Торино той ще играе с двама от бившите си съотборници в Манчестър Юнайтед – Карлос Тевес и Пол Погба.

„Надяваме се да се справим добре в Шампионска лига. Това е невероятен турнир и ще опитаме да стигнем възможно най-напред. Карлос е истински боец. Беше ми трудно да гледам как той напуска Манчестър Юнайтед. Ние сме големи приятели и на терена, и извън него”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки