Иво Тонев: Георги Иванов може да се справи със ситуацията

„Строежът на сектор А върви с добри темпове”, обясни председателят на УС на Левеки

Иво Тонев: Георги Иванов може да се справи със ситуацията

Председателят на Управителния съвет на Левски Иво Тонев заяви уверено, че Георги Иванов ще се справи въпреки напрегнатата ситуация в клуба и натиска заради слабите резултати.

„Виждам случващото се, както всички останали. Не съм коментирал нищо с Гонзо. Казал съм, че Георги Иванов може да се справи с тази ситуация. Той е със силен характер, мъжкар човек и за него Левски е всичко. В момента не мога да говоря за играта на тима и не мисля, че е редно с оглед на това, че не съм навътре със спортно-техническите неща. Достатъчно близък съм с Георги Иванов и ако искам да говоря с него, няма да го направя пред медиите“, обяви Тонев пред „Тема Спорт“.

„Работи се много активно по Сектор „А“. Изключително доволни и впечатлени сме от фирмата, която изпълнява проекта в момента. Напредва се с добри темпове. Грубият строеж върви по график. Водим разговори с няколко фирми подизпълнители, които да извършат останалите по-специални неща, за да придобие Сектор „А“ завършен вид. Вече сме говорили с три компании. В момента водим сериозни разговори с фирма, която трябва да изгради цялостната електрическа инсталация на трибуната. Надявам се скоро да си стиснем ръцете. С приоритет са фирми, които не идват на „Георги Аспарухов“ само за пари. Тези, които са съпричастни към Левски, са с предимство. Все още не искам да поставям никакви срокове за завършване на трибуната. За такива може да говорим преди края на август. Оптимист съм, защото се работи много качествено и на високо ниво. Няма проблем с козирката. Специалните болтове трябва да се поставят максимум 6-7 месеца преди монтирането на козирката. След това те губят свойствата си и трябва да се полагат отново“, завърши Иво Тонев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки