Стефан Генов: Коректен и открит мач

Помощник-треньорът на Черно море Стефан Генов остана много доволен от класическата победа на неговия отбор с 3:0 над тима на Сливен. Срещата се игра на стадион „Тича” във Варна и бе от програмата на 8-ия кръг на родна „А” група

Стефан Генов: Коректен и открит мач

Помощник-треньорът на Черно море Стефан Генов остана много доволен от класическата победа на неговия отбор с 3:0 над тима на Сливен. Срещата се игра на стадион „Тича” във Варна и бе от програмата на 8-ия кръг на родна „А” група.

"Коректен и открит мач. Не можем да говорим за качество, защото на този терен не могат да се получават красиви комбинации. Лошото е, че създаваме положения, но не ги вкарваме. Можеше резултатът да е двоен. Ако теренът бе по-добър, резултатът щеше да е по-голям. Подходихме сериозно и отговорно срещу Сливен, защото те победиха в предния мач с 6:1. До голяма степен мачът бе решен заради ранния гол - това накара Сливен да играе открито в коректен и двуостър мач. Не ни дадоха чиста дузпа. Хайде, сега това не повлия на резултата, но ако беше 0:0 или 1:0... За пет домакински мача подадохме две жалби. Не можем да подаваме жалби всеки път. Днес нямаме претенции към съдията. В следващия мач срещу Литекс, колкото и на някои да им звучи несериозно, отиваме за точки и победа, каза Генов на пресконференцията след края на двубоя.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки