Стойчо избухна: Ако Томов не успее, клубът загива! Никой не иска да го вземе, ще отиде във "В" група (+ВИДЕО)

"Вижте Левски от колко време няма трибуна, ама там феновете са убедени", ядоса се наставникът на "червените"

Стойчо избухна: Ако Томов не успее, клубът загива! Никой не иска да го вземе, ще отиде във "В" група (+ВИДЕО)
Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов буквално избухна на пресконференцията след победата над Марек с 5:0. Но мачът почти не беше обсъждан от треньора на "червените".

Младенов бе очевидно афектиран от новото наказание, което сполетя ЦСКА. ФИФА. Световната централа разпореди, че "червените" трябва да платят 500 000 евро обезщетение на Антонио и Бернардо Тенгария.

"Още след мача с Хасково ви казах, че се готви атака срещу ЦСКА. Някои се подсмихваха", обърна се Младенов към журналистите.

"Очаквах съвсем друго поведение от спортната общественост към ръководството и към мен. Вместо да се отнасят с уважение и респект към това, което правим, те ни оплюват непрекъснато. Платени клакьори!"



"Този клуб беше мъртъв! Томов може да е всякакъв, но дойде и спаси клуба. Кой ги натрупа тези задължения? Имаме ли отбор сега? Имаме! Побеждаваме ли? Побеждаваме! "

"Хиляда пъти ви казах - обиколил съм всички - никой не иска да вземе клуба с толкова много задължения. И ония Майкъла - взе ли 100 000 лева от Томов? Взе. Слагаме кофи в съблекалните. Голям ремонт направи!"



"Искаме "червената" общност да подкрепя отбора. Вижте Левски! От колко време нямат трибуна, но там са убедени в отбора си. Ако на някого му е останало "червено" сърце, да разбере, че на отбора са му нужни от 3 до 5 години, за да се стабилизира. Всеки ден излизат бомби и подводници тука. Писна ми!"

"И разберете - ако Томов не успее, клубът загива! Отива във "В" група. И тогава ще видите, че ще се появят поне два ЦСКА. Даже и аз ще си направя един. Вместо да помагат на отбора, който излезе оттук, става най-големият ни душманин. Самото име трябва да обединител. Само че ни разделят чужди интереси", завърши пламенното си изказване Младенов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки