Прав е Стойчо, прав е...

Наказанието на ФИФА е по-тежко от отнетия лиценз през 2008 г.

Прав е Стойчо, прав е...

Наказанието на ЦСКА клубът да не може да прави трансфери в следващите два прозореца е едно от най-тежките в историята на клуба. То е по-жестоко от взетия лиценз през 2008 г., защото е едно да не играеш година в Европа, а съвсем друго да не можеш да взимаш нови футболисти.

Това означава, че при всяка една тежка контузия, дори и получена по време на трансферен период, нови играчи няма да могат да бъдат привличани. Докато Лудогорец и Литекс си взимат когото поискат, а Левски също ще е активен на пазара, то на „Армията“ само ще стоят отстрани и ще се тюхкат.

От изказванията на Александър Томов и Александър Тодоров усетихме, че като че ли те още не усещат тежестта на наказанието на ФИФА. Когато мине обжалването, което, дай Боже, доведе до някакъв резултат, тогава ще се говори повече, но няма как да са оптимисти в „Борисовата градина".

Истината е, че настоящото ръководство на ЦСКА няма никаква вина за спрените трансфера Колкото и някои да се опитват да ги изкарат тях виновни, грешката е направена от бившите шефове от „Титан“. Заради тяхното поведение, определено от Томов като „свинщина“, в момента клубът страда неимоверно.

Прав е Стойчо Младенов, като казва, че ако не са така наречените Сашета, клубът ще умре. Защото в момента ЦСКА разполага само с три неща - невероятните си фенове, отдадените на идеята хора, работещи повече за емблемата, отколкото за пари, и... милиони дългове. По-голямата част от които завещани от старото ръководство. Така че, ако вътрешните войни не спрат в най-скоро време, положението на „червените“ ще стане адски тежко. Добри, лоши, Томов и компания намират от някъде средства и оправит положението. Всички други само стоят отстрани и дават интервюта като последна инстанция. А това пречи неимоверно.

Богомил Русев, в-к „Меридиан мач”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки