И ФИФА удари по Академик

Проблемът с картотеката на Сакалиев продължава да тормози „студентите"

И ФИФА удари по Академик

Сагата около жълтата карта на Стойко Сакалиев продължава.

Както е известно, бившият нападател на ЦСКА от почти 2 месеца е футболист на Академик (Сф) и поддържа форма със „студентите".

Ръководството на новака отдавна е сезирало всички възможни инстанции на ФИФА и УЕфА относно спънките, които прави бившият клуб на Саката - Арка (Гдиня).

Поляците продължават да не изпращат „жълтата" му карта и той все още не може да бъде използван в мачовете на тима в „А" група. До вчера следобед в Академик напразно чакаха факс от фИфА, който да разреши проблема.

„Бяха обещали, че в петък до края на работния ден (б.р. - вчера) ще ни уведомят какво става, но пак нямаме нищо. Абсолютно всички видове документи и договори на Сакалиев сме ги дали, където трябва. Въпреки това вече съм се примирил, че няма да мога да го използвамми помогне в един-два мача, но може и това да не стане" - кахъреше се спортно-техническият директор на академик Самир Селимински.

В същото време около 1000 фенове на Миньор се очаква да пропътуват разстоянието до най-близкия столичен квартал „Овча купел", за да подкрепят любимците си.„Ще направим така, че момчетата да се чувстват домакини и да ни зарадват с първа победа извън Перник. После да се готви ЦСКА", заявиха от фенклуб Миньор.

Вчера „миньорци" направиха лека тренировка на стадион „Металург", след която 19-те за мача заминаха за режим в столицата.

Пиер Мбемба отиде в Израел

Бившият защитник на Академик (София) – Пиер Мбемба, вече е футболист на израелския Бней Сахнин, съобщиха от клуба

Ограничават шествията на агитките само в София

Решението на Столичната община не задължава и останалите общини в страната да възприемат този подход за превенция на вандализма на феновете

ЦСКА и Литекс фаворити за спечелването на титлата през новия сезон

Двата отбора с изравнени шансове, Левски трети

Изпълкома реши: Пирин не получи лиценз, засега „Б” група остава разделена на Източна и Западна (видео)

Изпълнителният комитет към БФС, проведе традиционното си заседание, на което бяха взети изключително важни решения за следващия сезон в родния футбол, предаде репортер на Novsport.com

Професионалните клубове и лигата се обединиха срещу произвола на Би Ти Ви (видео)

Всички клубове се обединиха срещу произвола, който се налага от bTV Media Group, касаещ удържането на третия транш (1,625 млн. лв.) по договора за телевизионните права.

ЦСКА завърши с победа сезона, Академик официално е в "Б" група

Станислав Костов с първи гол с червената фланелка

ЦСКА и Локо Сф може да изгърмят за евротурнирите

Левски и Миньор най-изрядни

Селимински: Оцеляването не беше загубена кауза

Изпълнителният директор на Академик заяви след загубата от ЦСКА, че отборът заслужено е отпаднал от елита, но оцеляването не е било загубена кауза

5 от 8 мача в "А" група с аудио на живо в Novsport.com!

Ще проследим обаче всяка една среща от последния кръг по традиция!

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки