Радуканов: Имам подкрепата на Венци Стефанов

„Като преди всеки мач има леко напрежение, но играчите имат желание да подобрят играта си", каза наставникът на Славия преди мача с Литекс

Радуканов: Имам подкрепата на Венци Стефанов

Треньорът на „Славия" Милен Радуканов обяви, че има подкрепата на пре­зидента Венцеслав Сте­фанов за поста си в клуба. Според него е нормално при „белите" да има спад в играта, защото има мно­го нови играчи.

„Белите" навъртяха три поредни загуби в първенството и днес приемат „Литекс" от 17,30 ч в мач от 7-ия кръг в „А" група, при нов про­вал Радуканов най-ве­роятно ще бъде уволнен.

„Като преди всеки мач има леко напрежение, но играчите имат желание да подобрят играта си. След равенството с ЦСКА фенове на „Сла­вия" ме питаха дали ще ставаме шампиони. Ние сме нов отбор, сменихме много футболисти. Нор­мално е да има спадове. Работим усърдно да подобрим резултатите. Президентът Венци Сте­фанов също като мен е учуден от рязката промя­на в настроението на пу­бликата. Изведнъж за един мач типично за бъл­гарския манталитет с ня­каква злоба се появиха грозни подвиквания. Знаем, че нещата ще са трудни, но президентът на клуба ме подкрепя на­пълно, благодаря му ис­крено. Футболистите по­еха изцяло вината за сла­бото си представяне и имат желание да подобр­ят играта си" , каза Раду­канов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки