Чичарито: В Манчестър Юнайтед трябваше да се конкурирам с Бербатов, Рууни или Ван Перси и се учих от най-добрите в света

Няма никакво съмнение, че Роналдо е по-добър от Меси, смята мексиканският нападател

Чичарито: В Манчестър Юнайтед трябваше да се конкурирам с Бербатов, Рууни или Ван Перси и се учих от най-добрите в света
Нападателят на Реал (Мадрид) Хавиер Ернандес заяви, че той не се страхува от високата конкуренция в „Кралския клуб”. Мексиканският футболисти каза по-рано, че се надява да спечели място в състава на „белия балет”. 
 
„Радвам се, че ще се боря за място в стартовия състав с Карим Бензема. В Манчестър Юнайтед трябваше да се конкурирам с Бербатов, Рууни или Ван Перси и се учих от най-добрите в света. Трябва да кажа, че не обичам сравненията. Все играч дава нещо от себе си на отбора. Бензема вкарва и дава много асистенции. В неговия случай, говорим за един много универсален футболист”, коментира Чичарито, цитиран от „Марка”. 
 
Той няма никакво съмнение кой е най-добрият играч в света. Мексиканецът не се колебае, че това е Кристиано Роналдо, като го сравни с аса на Барселона Лео Меси. 
 
„Няма никакво съмнение, че Роналдо е по-добър от Меси. И щях да съм луд, ако мислех по друг начин. Кристиано е най-добрият в света. Меси е добър, но той отстъпва пред Роналдо.”
 

Относно трансфера си в Реал Ернандес каза: „Това е първото чудо в живота ми.”  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки