Заглавията на Острова: Луис ван Гаал ще трябва да се бръкне 60 млн. паунда за Кевин Строотман от Рома

Уест Хем иска да си върне Джермейн Дефо, защитникът на Базел Фабиан Шер се превърна в трансферна цел за Арсенал и Тотнъм

Заглавията на Острова: Луис ван Гаал ще трябва да се бръкне 60 млн. паунда за Кевин Строотман от Рома

Заглавията на Острова на 21 септември 2014 година:

Sunday Mirror

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал ще трябва да даде 60 млн. паунда, ако иска да осигури за тима халфът на Рома Кевин Строотман .

Уест Хем иска да си върне Джермейн Дефо и е готов на битка с КПР за подписа на 31-годишния играч, който в момента играе за Торонто.

People

Нюкасъл има интерес към нападателя на Уест Хем Анди Карол

Daily Star

Защитникът на Базел Фабиан Шер се превърна в трансферна цел за Арсенал и Тотнъм.

Брендън Роджър следи състоянието на бившия вратар на Барселона Виктор Валдес, като мениджърът на Ливърпул е отправил критики към Симон Миньоле за изявите му на вратата на мърсисайдци.

The Observer

Луис ван Гаал отхвърли твърденията на Пеп Гуардиола, че футболисти на Байерн Мюнхен нямат желание за трансфер на „Олд Трафорд”.

The Sunday Telegraph

Манчестър Юнайтед е предпазлив с офертата към Кристиано Роналдо, особено след като 29-годишният футболист отказа да се върне в бившия си отбор миналата година и подписа нов договор с настоящия си отбор Реал Мадрид.

Sunday Express

Защитникът на Манчестър Юнайтед Рафаел е категоричен, че иска да остане в клуба до края на кариерата си.

The Independent

Гръцкият полузащитник Гиоргиос Карагунис е заявил желание да се завърне Фулъм, след напускането на мениджъра Феликс Магат.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки