Мишо Мадански за Левски: Кметът да внимава какво си пожелава

„Убеден съм, че Левски няма да ни подценят”, каза директорът на Монтана

Мишо Мадански за Левски: Кметът да внимава какво си пожелава

Спортно-техническият директор на Монтана Михаил Мадански коментира жребия за турнира за Купата на България, според който тимът от Б група ще играе срещу Левски, с шеговит тон, казвайки кметът на Монтана Златко Живков да внимава какво си пожелава, защото му се сбъдва. Припомняме, че след победата над ЦСКА той каза, че много би искал да изтегли своя приятел Гонзо.

 

Мадански каза още, че е убеден, че Левски няма да подцени по никакъв начин лидерът в Б група, защото „сините” по всякакъв начин ще искат да спечелят Купата и да играе в Европа.

 

"Не сме наточили нито нож, нито секира. Пошегувах се, че Левски изтегли тежък жребий, но за всички е ясно, че жребият е тежък за нас. Но по-добре Левски или някой от класата на този тим, защото за всички е очевидно, че отбор от Б група трудно ще вземе Купата. Ние ще се опитаме да направим два хубави мача с тях, ясно е, че сме по-слабият отбор. При всички положения нямаме какво да губим”, добави той.

 

"Пак се вижда, че при тази система с два мача, особено реваншите при някои двойки, са просто излишни. Само отборите ще харчат пари”, каза още директорът. 

 

"Винаги е добре да играеш срещу по-силен противник. Левски е желан опонент, но не от мен. Кметът да внимава какво си пожелава, защото явно му се сбъдват. Но за футбола в Монтана е добре, че идва Левски, за нас също е добре да се видим до къде ни се простират възможностите, какво сме постигнали и дали сме сглобили отбор", допълни Мадански. 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки