Миро Иванов: Няма комплекс от ЦСКА, защо да не ги бием и ние 5-6 пъти поред?

Медиите дават предимство на ЦСКА, футболистите на Левски никога не са мислели първо за пари, заяви халфът

Миро Иванов: Няма комплекс от ЦСКА, защо да не ги бием и ние 5-6 пъти поред?
В лагера на Левски не показват притеснения от сериозното изоставане от ЦСКА в класирането преди вечното дерби в събота от 16:00 на „Васил Левски”. Един от опитните играчи на „сините” Мирослав Иванов смята, че Левски може да спечели и да започне своя победна серия в дербито, въпреки че в момента „червените” имат 5 поредни шампионатни успеха. Халфът не смята, че на „Герена” вече имат комплекс от ЦСКА.

„За какъв комплекс можем да говорим, няма такова нещо! Преди години мисля, че Левски е побеждавал 9 пъти поред ЦСКА, така че просто така се е случило. Надявам се в събота да победим и защо не и ние да направим така 5 или 6 поредни победи”, заяви Миро Иванов пред „БНТ”.

За него най-важното е Левски да изгради собствен стил на игра и смята, че медиите правят ЦСКА фаворит преди мача.

 „Към момента разликата е 8 точки. Стопявали сме такава разлика от ЦСКА, но като цяло смятам, че първо Левски трябва да почне да играе по свой собствен стил и  на база на собствения стил да побеждава. Медиите може би така дават една идея предимство на ЦСКА по тази причина, че в момента са лидери”.

Шуменския Деко обяви, че заплатите на „Герена” отново се изплащат навреме, а и преди с леки забавяния това не е създавало проблеми в съблекалнята.

„Футболистите на Левски никога не са мислели първо за пари. 6 години тук никога не е имало стачки или нещо подобно. За мача с ЦСКА няма какво да говорим – с пари, без пари, това е мач, в който парите нямат нищо общо. Това е мач за чест”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки