Кирил Домусчиев: Чист червен картон, говорих и с хора от футбола (+ВИДЕО)

„Ако на Данчо Минев му се получаваше винаги, щеше да играе в Реал (Мадрид)”, каза босът на Лудогорец

Кирил Домусчиев: Чист червен картон, говорих и с хора от футбола (+ВИДЕО)

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев каза след победата над Базел в Група В на Шампионската лига с 1:0, че се чувства щастлив от успеха, но като цяло не е доволен от качеството на двубоя, като е очаквал повече голове. 

 

Той добави, че според него има чист червен картон за футболиста на Базел Серей Дие в 18-ата минута за нарушението срещу Козмин Моци.

 

„Аз също смятах, че е пресилен картона, но го гледах на повторение с хора от футбола и това е чист червен картон. Български съдия това нямаше да го свири. Така му счупиха крака на вратаря на Черно море (Георги Китанов). Съдията вижда ритника, вижда бутоните и отсъжда, в крайна сметка така е преценил. Преди червения картон ставаше страшен мач, но в един момент Базел се затвори и ние трудно играем срещу такива отбори”, каза той, предаде репортер на Novsport.com. 

 

„Не може всеки път нещата да са срещу нас и в крайна сметка - получи се. Това е патент на Лудогорец-  тия лудите мачове, само ние ги правим. Това е някаква карма, не сме го измислили, това го казаха и в Англия и в Ню Йорк. Очаквах гол в последната минута. Най-интересното е, че го вкара човек, който няма голове от сигурно 10 години. А има ли… (прекъсва го Иван Иванов). Ако му се получаваше винаги, сигурно щеше да играе в Реал (Мадрид) това момче. Той си е заслужил договора и занапред, много дава на клуба”, добави босът на „орлите”.

 

„Нашата съдба е такава - трудни мачове, инфарктни. Днес  на стадиона бяха феновете на Лудогорец , нямаше ги феновете на Кристиано Роналдо. Това значи че хората, които харесват отбора, се увеличават. Това е важното. Можем само да им благодарим. Достигнахме нови висини за българския футбол. Някои хора ме обвиниха, че съм луд заради целите, които поставям, но се видя, че всичко може да е реално”.

 

„Изоставаме с много точки в А група и, ако искаме пак да радваме хората в Европа, трябва да наквасваме. Мотивацията обаче е трудна, защото след мачовете в Европа отиваш в Хаскво, Дупница или не знам си къде, но трябва. Има такава опасност да не станем шампиони. Водят ни със 7 точки, а това не е малко. Има голям риск за нас ЦСКА да е шампион, а не ние, и догодина да гледате ЦСКА в евротурнирите", коментира той

 

"Тази вечер ще имат дискотека до 4 часа, играчите ми обещаха да разкъсат Черно море. Премиите за футболистите са процент от прихода, който получаваме, сигурно около 20%. Ние сме бизнес организация. Няма нищо, което да пада от небето. В класацията на УЕФА видях, че сме на второ място. Мачът в Базел няма да е никак лесен. Те ще вземат всички мерки. Но честно казано, но този мач не ми хареса. Ние тук го наричаме крив мач”, каза още Домусчиев. 

 

„Имаме 5-6 играчи, които са обект на внимание, но не искам сега да коментирам, ако има добра оферта, която устройва играча и клуба… иначе няма смисъл. Няма нищо вярно за тия румънци, не вярвайте на тия писания. Имаме един-два поста, които трябва да имат по-добри играчи, но не на всяка цена, но не всеки би отишъл в Разград. Дори да им предложим много пари, те ще кажат какво „Ще правим в Разград”.

 

Кирил Домусчиев засегна и темата за националния отбора: „Там има селекционер, има си негови идеи в главата, за съжаление взимат шест момчета от нашия отбор, а четирима от тях тичат там за здраве, което никак не е в плюс за нас. Не очаквайте да критикувам Любо Пенев, но това не е нормално”.

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки