Домусчиев за националния отбор: За съжаление взимат шест момчета от Лудогорец, а четирима от тях тичат там за здраве (+ВИДЕО)

Има голям риск за нас ЦСКА да е шампион, а не ние, и догодина да гледате ЦСКА в евротурнирите

Домусчиев за националния отбор: За съжаление взимат шест момчета от Лудогорец, а четирима от тях тичат там за здраве (+ВИДЕО)

След победата над Базел в групите на Шампионската лига, която бе първата, постигната от български отбор в турнира, собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев засегна и темата с националния тим. В края на месеца би трябвало да се решава бъдещето на селекционера Любослав Пенев. Домусчиев е член на изпълкома, който бе избран през февруари по време на конгреса на БФС. 

„Там има селекционер, той си има свои идеи в главата. За съжаление взимат шест момчета от нашия отбор, а четирима от тях тичат там за здраве, което никак не е в плюс за нас. Не очаквайте да критикувам Любо Пенев, но това не е нормално." 

Според Домусчиев има голям риск за Лудогорец да не е шампион. 

„Изоставаме с много точки в А група и, ако искаме пак да радваме хората в Европа, трябва да наквасваме. Мотивацията обаче е трудна, защото след мачовете в Европа отиваш в Хаскво, Дупница или не знам си къде, но трябва. Има такава опасност да не станем шампиони. Водят ни със 7 точки, а това не е малко. Има голям риск за нас ЦСКА да е шампион, а не ние, и догодина да гледате ЦСКА в евротурнирите", коментира още благодетелят на "орлите". 
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки