Мишо Александров: Мислим как да стопим разликата с ЦСКА, това ни е основна цел

Юношата на ЦСКА призна, че се е надявал на грешка на "червените" в дербито с Левски

Мишо Александров: Мислим как да стопим разликата с ЦСКА, това ни е основна цел
Крилото на Лудогорец Михаил Александров призна, че в лагера на шампионите са си поставили за цел да настигнат и изпреварят лидера в А група ЦСКА, за да могат да направят нов европоход в групите на Шампионска лига догодина. Юношата на ЦСКА дори заяви, че днес се е надявал „червените” да загубят точки срещу вечния съперник Левски.

„Мислим как да стопим разликата с ЦСКА. Това ни е основна цел и ако искаме да играем и догодина в Шампионска лига, трябва да се концентрираме върху това.  Знаем, че ще ни е трудно, защото направихме доста грешки, а ЦСКА се възползва от тях и натрупа преднина. Надяваме се вече да не допускаме грешки. Надявахме се ЦСКА да сгреши днес, за съжаление това не стана”, сподели Александров пред „Диема” след успеха на Лудогорец с 2:0 над Черно море у дома в 13-ия кръг от елита.

Той счита, че сгъстеният цикъл от мачове не може да е извинение за „орлите”.

„Доста важна е победата. Събират ни се доста мачове и се натоварваме доста. Като цяло нямаме право на оправдания и гоним целите си всеки ден, за да сме готови. Днес условията не ни позволяваха да играем по-бързо”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки