Цени от 5 до 10 лева за ЦСКА - Славия

Децата до 14-годишна възраст трябва да имат попълнена декларация от родител и да бъдат с придружител на спортното събитие

Цени от 5 до 10 лева за ЦСКА - Славия

ЦСКО пусна в продажба билетите за дербито със Славия, което ще се играе на 01.11 (събота) от 17:30 часа на стадион "Българска армия". Ценните хартийки може да се закупят от фен магазина на "Армията" всеки ден от 10:00 до 18:00 часа. 

В деня на мача касите на стадион „Българска армия” до фен магазина и "Спортна София" ще отворят в 14:00 часа и ще затворят в 18:00 часа.

Закупен билет не се връща на касите, независимо от това дали ще бъдете допуснат до стадиона. Ще бъдат взети и допълнителни мерки при пропускателния режим за влизане на стадиона. Фенове, които са във видимо нетрезво състояние, няма да бъдат допуснати. Децата до 14-годишна възраст трябва да имат попълнена декларация от родител и да бъдат с придружител на спортното събитие.

Цени на билетите:

- сектор А – 10 лева

- сектор В – 7 лева

- сектор Г – 5 лева

- сектор Б (гости) –10 лева


Желаещите да наблюдават мача от VIP-ложа могат да закупят билет от административната част на „Армията”, Търговския отдел на 1-ия етаж, 4-та стая. Цената на пропуска е 50 лева, която включва безплатни напитки и кетъринг. За допълнителна информация –02/ 866 89 03.



БИЛЕТИ С ТОЧКИ:

Билети точки от вашата фен карта за мачовете на ЦСКА може да закупите само във фен магазина на „Армията” или от административната част на „Армията”, Търговския отдел на 1-ия етаж, 4-та стая. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки