Паргов: Берое е класа над Нафтекс

Ивайло Паргов е едно от най-дискутираните нови попълнения на Берое. 34-годишният футболист подписа договор с тима от Стара Загора за година и половина, а треньорът Илиан Илиев се надява той да бъде добра алтернатива на Захари Димитров и да отбележи важни за "зелените" попадения през пролетта. Специално за Beroe Online нападателят даде първото си интервю като играч на Берое. В него той обясни как се е стигнало до договора, какви са параметрите му и защо преди години не дойде в Стара Загора когато също бе желан в тима.

Паргов: Берое е класа над Нафтекс

Ивайло Паргов е едно от най-дискутираните нови попълнения на Берое, съобщава официалния сайт на Берое. 34-годишният футболист подписа договор с тима от Стара Загора за година и половина, а треньорът Илиан Илиев се надява той да бъде добра алтернатива на Захари Димитров и да отбележи важни за "зелените" попадения през пролетта. Специално за Beroe Online нападателят даде първото си интервю като играч на Берое. В него той обясни как се е стигнало до договора, какви са параметрите му и защо преди години не дойде в Стара Загора когато също бе желан в тима.

- Първо честито! Как се стигна до трансфера ти в Берое?
- Благодаря ви! Първо да си пожелаем успешна Нова година. Ще направя всичко възможно отборът на Берое да се върне там където му е мястото. Относно трансфера - покани ме г-н Димитров с който се познавам от дълго време. Имам и морален ангажимент към г-н Илиан Илиев, човек който безкрайно уважавам. Преди дълги години той искаше да отида в Черно море, но трансферът се провали. Но се радвам, че дори на тази възраст ме поканиха да играя за такъв титулуван клуб какъвто е Берое (Стара Загора).
- Подписа ли договор и за какъв срок е?
- Още преди Нова година уточних всички параметри по договора и още тогава е подписан. Договорът е за година и половина. Пак казвам – ще направя всичко възможно да помогна на отборът да се върне там където му е мястото, защото това е един от отборите с големи традиции в българският футбол.
- Преди няколко години беше отново на крачка от Берое, но тогава предпочете офертата на Нафтекс?
- Отборът на Берое предходната година ме потърси, не в годината когато отидох в Нафтекс. Може би не бяха сериозни нещата. Имаше едно-две запитвания, но с мен никой не е разговарял. Мисля, че тогава предишният собственик на Берое още бе президент. Може да е имало интерес, но сериозна оферта не е имало.
- Как виждаш конкуренцията и кой според теб ще е основният съперник на Берое за майсторската група?
- Преди две години играх в тази група. Нивото е доста по-високо от другата "Б" група. Има доста сериозни отбори, но най-вече Нафтекс. Те са финансово стабилни, но Берое е поне класа над тях. Дните които бях в Стара Загора успях да се убедя, че организацията е много сериозна и пак казвам, че трябва да направим всичко възможно да върнем през лятото отборът там където му е мястото.
 

Митов: Характерът ни победи

Треньорът доволен след 1:1 в Дупница

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Легенда на Спартак Вн с емоционален призив към феновете на тима

Асен Михайлов отправи ясно послание към всички симпатизанти на отбора

„Соколите“ пробват трима чужденци

Те ще тренират няколко дни с тима

Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки