Турци дават 1 милион евро за Спас Делев

Спас Делев е много близо до трансфер в Турция, научи „Меридиан мач”. В офисите на ЦСКА е пристигнала апетитна оферта от елитния Генчлербирлиги в размер на 1 000 000 евро за напа­дателя

Турци дават 1 милион евро за Спас Делев
Спас Делев е много близо до трансфер в Турция, научи „Меридиан мач”. В офисите на ЦСКА е пристигнала апетитна оферта от елитния Генчлербирлиги в размер на 1 000 000 евро за напа­дателя. Както е из­вестно, Делев, заедно с Маркиньос, са сред най-желаните играчи на „червените" и именно заради това почти сигурно ще напуснат „Българска армия".

В момента отборът от турската столица Анкара крета във втората половина на класирането, като заема 14-о място от 18 отбора. Това обаче не пречи на шефовете на „ветровете" да из­вадят сериозна сума пари за талантливия българин, като лично треньорът на тима Ралф Цумдих е поже­лал Делев в тима си. Самият Спас предпо­чита да заиграе в Турция, отколкото в Ру­сия. Другата оферта за него е от страна на Волга (Нижни Новгород). Тя е на стойност 800 000 евро и имен­но заради това напа­дателят от село Ключ е по-близо до транс­фер в Турция.

Интерес към Спас Делев има и от страна на Кьолн, Коняспор, както и един италиан­ски тим. Офертите за него обаче са само две - тази от Генчлербирлиги и тази от руския Волга.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки