Пламен Илиев: Вторият гол е по абсолютно моя вина (+ВИДЕО)

Дали в Левски, дали в друг отбор, това е футболът. Всяко начало си има и край

Пламен Илиев: Вторият гол е по абсолютно моя вина (+ВИДЕО)
„Вторият гол абсолютно мой, ето казвам го пред всички”, призна вратарят на Левски Пламен Илиев относно второто попадение на Манзоро от Славия в неговата врата. 
 
След мача спортният директор и досегашен старши треньор Георги Иванов каза, че „сините” ще търсят нов вратар предвид неубедителните изяви на Пацо Тигъра. 
 
„Това са негови думи, така че реално трябва да търсят, щом така е казал, все пак той е спортен директор, треньор на отбора”, заяви по въпроса Илиев, дошъл от Видима преди няколко години. 
 
Според него Левски има сили да се класира за първата шестица предвид оставащите три кръга до края на редовния сезон. 
 
Попитан дали ситуацията на „Герена” е отчайваща, Илиев каза: „Не, след Нова година има още 3 мача, мисля, че ще влезем в първата шестица.” 
 
„Не мога да кажа, че сме притеснени, има други мачове, още днес може да изпаднем от шестицата. След Нова година трябва да излезем, да играем и да спечелим.” 
 
„Пак казвам – ако не беше паднал този втори гол, който е моя вина, може би нямаше да загубим.” 
 
„Моята година как да я оценя? Им две контузии, опитах се след това да вляза във форма, явно не се получава.”
 
„Напрежение е нормално да има, защото това място не е нормално в момента за отбор като Левски.” 
 

„Не сме говорили с Георги Иванов, ще видим какво ще стане, има време, ако има нещо клубът към мен, предполагам ще говорят с мен, животът продължава. Дали в Левски, дали в друг отбор, това е футболът. Всяко начало си има и край. Опитвам се да вляза във форма, да играя добре, някой път не се получава това, което искаш”, завърши младият страж.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки