Батков пристигна с Гонзо и Баждеков на Общото събрание на Левски (ВИДЕО+СНИМКИ)

След събранието ще се проведе тристранна среща Батков - Гонзо - Херо

Батков пристигна с Гонзо и Баждеков на Общото събрание на Левски (ВИДЕО+СНИМКИ)
Дългоочакваното Общо събрание на Левски започна на „Герена”, предаде репортер на Novsport.com от мястото на събитието. Присъстват и тримата членове на Надзорния съвет на „сините” – Тодор Батков, Христо Друмев и Александър Ангелов.

Адвокатът пристигна последен в компанията на спортния директор Георги Иванов и финансовия директор Константин Баждеков.
Очаква се след Общото събрание да се проведе тристранна среща между Батков, Гонзо  и Херо. Не е ясно къде ще се състои тя, но на нея ще се разбере дали Херо ще работи в Левски. Гонзо пък на няколко пъти излезаше навън по време на събранието.

Иначе залата се напълни много бързо с много интересни физиономии от обществено-политическия живот. Много са бившите политици, сред които Евгени Бакърджиев и бившият зам. кмет и временно изпълняващ длъжността градоначалник на София Минко Герджиков.




Доста ветерани на клуба също влязоха – Кирил Ивков, Ангел Петров-Чори, Александър Манолов, Стефан Павлов - Фифи Перото. Ген. Васил Василев също е на „Георги Аспарухов”.

Очаква се на това Общо събрание Батков да даде 15% от акциите на феновете, но и да придобие още по-голям пакет акции чрез капитализиране на дълговете на клуба към него. На срещата не присъства председателят на тръста "Синя България" Васил Колев.



ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки