Добруджа взе Матераци

Цветомир Валериев също се присъедини към "жълто-зелените"

Добруджа взе Матераци
Още двама футболисти се присъединиха към отбора на Добруджа. Това са опитните Цветомир Валериев и Симеон Иванов, които за последно са играли в Ботев (Враца). В интервю за радио „Добруджа" и dobrudjatv.net старши треньорът на Добруджа Димчо Ненов заяви, че и двамата са опитни футболисти, които могат да помогнат на отбора.
 
Валериев е на 31 години, като има сериозен стаж в Б група с отборите на Нафтекс, Локомотив (Мездра), Сливен и Етър.


Симеон Иванов е на 25 години, централен защитник, юноша на Левски. Висок е 195 см. От Левски преминава в испанския Райо Валекано. В България е играл за Академик (София), Любимец, Витоша (Бистрица) и Ботев (Враца). 

"Продължаваме да работим по селекцията. Важно е да изберем мотивираните хора. Много е важно момчетата, които привличаме, да работят и да са убедени, че искат да играят за клуба, а не да дойдат и това да е просто поредният клуб, през който преминават", заяви в интервю за радио Добруджа и dobrudjatv.net старши треньорът на Добруджа Димчо Ненов.

За последните футболисти, които от онзи ден са се присъединили към тима - Цветомир Валериев и Симеон Иванов, наставникът каза, че няма да минават пробен период. "Всичко е въпрос на договорка. Надявам се да са в оптимално физическо състояние", коментира Ненов.

Той подчерта, че и двамата са опитни футболисти, които могат да помогнат на отбора. Привлякохме доста млади момчета, перспективни, които смятам, че имат потенциал да се развиват", каза Ненов. Той уточни, че се водят преговори и с други футболисти, които да бъдат привлечени, за да бъде напълно окомплектован отборът. Лошото е, че трябва започнем от нулата. Те буквално не си знаят имената, но всичко е въпрос на мотивация и добро желание", коментира наставникът.

Той призна, че все още не е добил представа за състоянието на отбора, защото не е виждал футболистите в контролен мач. Хубавото е, че влагат в тренировъчния процес, но по-задълбоченият анализ ще бъде направен, когато ги видим в контрола", коментира Ненов.

Първата контрола от предсезонната подготовка е срещу Несебър. Спарингът ще бъде в събота (24 януари), от 13.30 часа в Обзор. Следващата седмица ще се търси съперник за още една проверка, защото следващата предварително договорена е е чак на 4 февруари с Дунав (Русе).

„Соколите“ се завърнаха в елита, но преследват 50 000 лева

Tри кръга преди края „соколите“ са лидер с 63 точки, пред Септември – 59, и Марек – 54

Спортист Своге обърна Марек с три гола за 14 минути (ВИДЕО)

"Шоколадите" събраха 36 точки на 15-то място, докато Марек е трети с 54

Митов: Ако имаме налични всички играчи, ще сме още по-силни

Ето какво заяви треньорът на Септември София след равенството с Добруджа

Своге може да върне усмивките на феновете на „соколите“

Вижте подробности

Добруджа препъна Септември София да приближи челото (ВИДЕО)

Нулево равенство в Добрич оставя Спартак Варна на четири точки аванс

Вили Вуцов: Бой със сопи и тояги за този с нарядите

Треньорът на Янтра с поредно колоритно изказване

ОБЗОР: Лидерът Спартак с тежка загуба в Балчик

Вижте всички резултати, голмайстори и класиране във Втора лига

Треньорът на „соколите“ взе решение за основен играч

Виктор Митев ще играе за отбора и в елита през следващия сезон

Спартак (Вн) се завръща в елита след победа в Балчик

Вижте подробности

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

Актуално


ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки